Vaping i filmen The Tourist med Johnny Depp

Den e-cigarett är nu på TV! Eftersom vaping har blivit en vanlig syn i det offentliga livet har populariteten hos [e-cigaretter] också ökat bland Hollywood-aktörerna.

 

Det finns flera filmer där e-cigs visas. Mest speciellt använder Johnny Depp en elektronisk cigarett i The Tourist filmen. Den här filmen nominerades till 3 Golden Globes och vann några priser (ASCAP Award: Top Box Office Films – James Newton Howard; Teen Choice Priset: Valet filmskådespelare – Action Johnny Depp, Valet filmskådespelerska – Action Angelina Jolie).

 

Johnny Depp, Hollywoodstjärnan sågs med en elektronisk cigarett i filmen The Tourist. Det är välkänt att Johnny Depp är rökare med vanliga cigaretter men han upptäcktes vid flera tillfällen och kanske den här erfarenheten får honom att byta till e-cigaretten.

I The Tourist-film spelar Johnny Depp rollen som en matte lärare som vapar istället för att röka. Som du kan se i filmen och även i det verkliga livet är den elektroniska cigaretten ett alternativ som kan ersätta de riktiga cigaretterna.

 

Andra filmer med vaping scener

 

The Tourist är inte den enda filmen där Vaping visas. Vi presenterar dig här en liten lista över filmer där e-cigaretten visas:

 

  1. Beneath the Darkness

Dennis Quaid puffar på en e-cigarett genom filmen – även när han förbereder kroppar för begravning.

 2.Drive Hard

John Cusack sågs sig ta hand sin elektroniska cigarett i vissa scener. Även så var hans e-cigarett i den officiella trailer till denna film från 2014.

 3.Neighbors

Zac Efron använder e-cigaretten i en scen i den här filmen men han använder också e-cigaretter i det verkliga livet.

 4. Broke Girls

Denna film har en vaping scen i en restaurang.

  1. House of Cards

Kevin Spaceys karaktär vapar sin elektroniska cigarett i denna film och han använder också linjen ”missbruk utan konsekvenserna”.

 6. Z Nation

Z Nation ”är en show där flera karaktärer ses med vaping med riktiga e-cigaretter.

Vaping har börjat dyka upp oftare i filmer och vi kan förvänta oss att se mycket liknande scener av vaping i framtiden. Kändisar använder elektroniska cigaretter och författare är medvetna om att vaping är en relevant del av sin konst dessa dagar.